Dyrlæge søges til Ikast Dyreklinik

17.04.23

Ikast Dyreklinik er en ældre, veletableret dyreklinik. Teamet består af en dyrlæge og en veterinærsygeplejerske, og vi søger lige nu en ny dyrlæge til teamet. Er det dig, så læs videre her.

Se stillingsopslag

Er du Ikast Dyrekliniks nye kollega?

Vil du være en del af…

… Ikast Dyreklinik – en veletableret stabil dyreklinik beliggende i det smukke midt- og vestjyske område? 

Vil du være med til at fortsætte driften af klinikken og understøtte vores team? 

Svarer du ja, så læs mere herunder.

Hvem er vi?

Ikast Dyreklinik er en ældre, veletableret dyreklinik. Teamet består af en dyrlæge og en veterinærsygeplejerske. Vores team er stabilt, så vores klienter kender os særdeles godt. 

Hvis vi selv skal sige det – er der god stemning i venteværelset.

Vi er en del af Dyrehospitalet Heden, der er relativt nyetableret i Herning, som er en del af Vetgruppen. Der vil være tæt kontakt til klinikkens faste dyrlæge og veterinærsygeplejerske, samt til personalet på Dyrehospitalet Heden, og alle spørgsmål du måtte have i forhold til problemstillinger i klinikken, vil vi finde en løsning på. Vi kører desuden en 24/7 vagt fra Dyrehospitalet Heden. Her vil du få back-up fra veterinærsygeplejersker og bagvagtdyrlæger.

VetGruppen bygger på værdierne tryghed, omsorg og nærhed for vores klienter – for medarbejderne anser vi, at tillid, frihed under ansvar og faglig udvikling er væsentlige for medarbejdertrivsel samt fastholdelse. Vi ser derfor gerne, at du vægter faglig og personlig udvikling, hvilket vi mener, vi har rig mulighed for at tilbyde dig i form af CampusVet.

Klinikken har alt, du har behov for til at yde dit allerbedste – nemlig at hjælpe vores patienter med at få et sundt og godt liv. Vi har en afslappende og nede-på-jorden atmosfære, hvor tingene er lige til.

Dyrlægen i dig

Vi drømmer om én, som kan indtræde i klinikkens arbejdsopgaver og har evne og lyst til at tage fra. Måske drømmer du om at blive klinikleder på sigt. Du må gerne have et par år med dig, så du ved, hvordan man begår sig på en klinik. Det vigtigste er, at du har hjertet på rette sted, er engageret, empatisk samt fagligt interesseret i at gøre en forskel for vores patienter og klienter.

Stillingen er på fuldtid. Da vi arbejder tæt med Heden, har du også vagter på Heden Dyrehospital.                                            

Vi tilbyder:

  • En spændende hverdag
  • Faglig udvikling
  • Kollegial opbakning fra teamet og Dyrehospitalet Heden
  • Søde og velkendte klienter
  • Nede-på-jorden arbejdsplads

Send din ansøgning til 

Stillingen ønskes besat d. 1. maj 2023 eller snarest derefter. Så send din ansøgning til Morten Bentsen på mail mb.heden@vetgruppen.dk. Har du lyst til at høre mere om os og stillingen, kan du ligeledes kontakte Morten på tlf.nr. 97155722.

Samtaler afholdes løbende, indtil vi finder den rette til jobbet.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kommentarer

Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer...

Skriv en kommentar

bubble