Scanning

Ultralydsscanning er en unik, sikker og smertefri behandling. Vi gennemfører et væld af scanninger på hunde og katte hver dag.

En scanning er et nemt, sikkert og unikt værktøj, der giver de bedste forudsætninger for at diagnosticere korrekt og påbegynde den mest succesfulde behandlingsform.

Scanning er et godt supplement til for eksempel at diagnosticere sygdomme i bughulen. Vi kan også bruge undersøgelsen til nemt og hurtigt at udtage biopsier (vævsprøver).

Scanning er også meget brugbar til drægtighedsundersøgelse. Vi kan gennemføre en drægtighedsundersøgelse fra dag 25 i drægtigheden. Scanning ved drægtighed giver os derudover mulighed for at se, hvor mange fostre der er, og hvor langt tæven er i sin drægtighed.

Læs også: Reproduktion

Scanning er en smertefri og tryg behandling

Hos Dyrehospitalet Heden tager vi os god tid til alle dyr. Det er vigtigt, at I møder trygge, rolige og kompetente hænder gennem hele processen. Det gælder, uanset om dit kæledyr skal igennem en mindre eller større behandling eller operation. Selve undersøgelsen er helt smertefri for dit kæledyr, og vi gør os umage med, at det er en god og afslappende oplevelse. 

Jeg elsker virkelig deres omsorg
Jeg sætter stor pris på, at de altid tager sig god tid – både til mig og mine dyr. Man er ikke bare en i rækken, og det giver mig tryghed. Og så er der bare en rigtig rar stemning og god kemi. Når jeg går ud af døren igen, ved jeg, at vi begge har fået den bedste behandling.
– Helle Jørgensen, katteopdrætter
De er bare grundige hele vejen igennem
Jeg kender ingen dyrlæger, der er så grundige som dem. Overhovedet. De konfererer altid med hinanden, så de udnytter de bedste kompetencer. De ringer også altid og briefer en undervejs, når man har et dyr indlagt – men også, når man er taget hjem. Det er altså bare god service!
– Gitte Møller, katteejer
Jeg vil anbefale dem til hele Danmark
Jeg føler, at både mine hunde og jeg er i centrum, når vi er der. De tager altid imod med en enorm ro og varme – også selvom det er en søndag morgen. De er dygtige og udviser en hensyntagen uden lige. De er simpelthen de mest kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der findes. Jeg vil anbefale dem til hele Danmark!
– Gitte Møller, hundeejer
bubble