Mød dit kæledyrs nye bedste venner 

Vores medarbejdere er personer vi stoler på - og derfor kan du roligt gøre det samme.


Vi tror på, at dedikation og passion er lige så vigtigt som faglige egenskaber. Men ingen af delene kan stå alene. Læs om vores forskellige nørderier og baggrunde herunder. 

 

Anette Stenumgård Dueholm

StillingDyrlæge
Anette Stenumgård Dueholm
Om

Jeg er uddannet dyrlæge og medejer af Dyrehospitalet Heden. Mine største interesser er kirurgi og røntgen. Jeg er dog tit at finde rundt på dyrehopsitalet, hvor jeg hjælper med patienter, klienter og administration. 

Jeg har altid været glad for dyr og haft opdræt af golden retrievere. En af mine helt store interesser er dans - især swing og tango. Jeg nyder en skovtur på islænder og får et dejligt pusterum fra hverdagen med ugentlige timer i yoga. 

Anette Stenumgård Dueholm
Læs mere om Anette

Anne Svane

StillingDyrlæge
Anne Svane
Om

Jeg er uddannet dyrlæge i 1996. Jeg har siden taget en efteruddannelse som øjenpaneldyrlæge som en af få dyrlæger i Danmark. At kunne hjælpe dyr med deres øjenproblemer er virkelig noget, jeg brænder for og elsker at fordybe mig i. 

Jeg bor på et nedlagt landbrug og er også omringet af dyr derhjemme - hunde, katte, kaniner, høns og kalkuner. En af mine passioner er at gå ud i køkkenhaven i ægte Bonderøven-stil.

Anne Svane
Læs mere om Anne

Lars Jørgensen

StillingDyrlæge
Lars Jørgensen
Om

Jeg er uddannet dyrlæge og medstifter af Dyrehospitalet Heden. Jeg er lidt af en nørd – nyder særligt at fordybe mig i ortopædkirurgi og tandbehandling.  Jeg møder desværre mange dyr med smertefulde tandproblemer, som jeg heldigvis kan hjælpe. 

Jeg er vokset op blandt dyr og har siden 5. klasse drømt om at blive dyrlæge. Var jeg ikke blevet dyrlæge, var jeg nok endt med at arbejde med lidt større konstruktioner som håndværker.

Lars Jørgensen
Læs mere om Lars

Morten Bentsen

StillingDyrlæge
Morten Bentsen
Om

Jeg er uddannet dyrlæge i 1986 og medstifter af Ikast Dyreklinik og Dyrehospitalet Heden. Jeg er fagdyrlæge i medicin og veterinær onkolog. Det giver mig mulighed for at nørde med komplicerede sygdomme og hjælpe patienter bedst muligt. 

Til daglig bor jeg med min store familie og bomuldshunden Luca. Ved siden af familielivet dyrker jeg motionsløb og gåture i naturen og er formand for HGF atletik og motion.

Morten Bentsen
Læs mere om Morten

Svend Kirkeby

StillingDyrlæge
Svend Kirkeby
Om

Jeg er uddannet dyrlæge i 1989. Jeg er stifter og medejer af Dyrenes Lægehus og nu Dyrehospitalet Heden. Jeg kunne umuligt trives uden daglig kontakt med mennesker og dyr. Den perfekte arbejdsdag indeholder både faglig udfordring, glade klienter og en god stemning på klinikken. 

I min fritid dyrker jeg det sociale liv. Det kan være alt lige fra fiskeri, jagt og vandreture til biografture, opera, koncerter, hundetræning og meget mere.

Svend Kirkeby
Læs mere om Svend

Mogens Brix

StillingDyrlæge
Mogens Brix
Om

Jeg er uddannet dyrlæge ved KVL i 2002. Efter overstået Internship i Boston hos Angell Memorial Animal Hospital (WSPA) i Boston blev jeg ansat i Glamsbjerg Dyreklinik på Fyn.

Glamsbjerg Dyreklinik voksede siden fra en til fem klinikker på Vestfyn og fik navnet DyrlægeRingen, hvor jeg var medejer i 19 år. 

De seneste 10 år har jeg haft fokus på videreuddannelse inden for tandsygdomme og tandbehandling. Oveni har jeg en stor forkærlighed for kattens sygdomme og adfærd, og har flere års erfaring med arbejde på klinikker, der er certificerede som Cat Friendly efter ISFM. 

September 2021 startede jeg på Dyrhospitalet Heden, hvor jeg har mulighed for at fordybe mig i min store faginteresse for tandsygdomme hos hunde og katte.

Jeg er født og opvokset i Nordjylland på en kvæggård ved Fjerritslev, så dyrene har altid haft en meget central rolle i mit liv, og det har så længe jeg kan huske været min store drøm at blive dyrlæge.

Privat bor jeg på Fyn med min kone Marlene og vores tre børn, samt vores meget kælesyge kat, Coco, en håndfuld akvariefisk og et nataktivt dværghamster, Zoey. Fritiden bruges ofte med en fiskestang eller i vandrestøvlerne. 

Mogens Brix
Læs mere om Mogens

Peter Weis

StillingDyrlæge
Peter Weis
Om

Siden min uddannelse til dyrlæge i 1990, har jeg arbejdet som dyrlæge med familiedyr - primært hunde og katte.
Jeg havde i mange år en henvisningspraksis i Silkeborg vedr. ortopædiske lidelser hos hund&kat, og efterfølgende har jeg arbejdet på flere større dyrehospitaler som kirurg, herunder været ansat som lektor i kirurgi på det norske veterinære universitet.


Jeg har taget efteruddannelse som fagdyrlæge i sygdomme hos hund&kat, samt en master CACS/Kirurgi.


Ud over mit arbejde som kirurgi og ortopæd på Dyrehospitalet Heden, er jeg underviser på flere kurser i kirurgi, samt censor bl.a. på Københavns Universitet.

Peter Weis
Læs mere om Peter

Ellen Krag Kirkeby

StillingDyrlæge
Ellen Krag Kirkeby
Læs mere om Ellen

Line K.

StillingDyrlæge
Line K.
Læs mere om Line

Fie Nautrup

StillingAut. Veterinærsygeplejerske
Fie Nautrup
Om

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske. Alsidighed er en af de ting, jeg elsker mest ved mit arbejde. Det er fedt at nørde med detaljer og være med til at finde den helt rigtige løsning til det enkelte kæledyr. De fortjener det bedste. 

 

 

 

Fie Nautrup
Læs mere om Fie

Karina Märcher Egholm

StillingAut. Veterinærsygeplejerske
Karina Märcher Egholm
Om

Jeg er uddannet veterinærsydeplejerske i 1997. Jeg elsker særligt at gøre en forskel for hudpatienten gennem foder, tilskud og pleje. Jeg varetager generelt mange opgaver på klinikken – også de sociale medier, hvor jeg deler sjove og faglige vinkler fra hverdagen på dyrehospitalet. 

Min familie består af mig, min mand, to tvillingedrenge og vores staffordshire bull Fika. Jeg elsker lange gåture og trailløb i skoven. Derudover er jeg aktiv soccer mom.

Karina Märcher Egholm
Læs mere om Karina

Simone Berg

StillingAut. Veterinærsygeplejerske og Fysiologisk hundemassør
Simone Berg
Om

Jeg blev uddannet Autoriseret Veterinærsygeplejerske i 2020, med en efteruddannelse i fysioterapi og massage til hunde og katte. Jeg har altid vidst at jeg ville arbejde med dyr, og i arbejdet som fysiurgisk hunde og katte massør nyder jeg at se den udvikling der sker og hvilken forskel jeg kan gøre for et dyr. Udover fysioterapi, er tandbehandlinger dét jeg bruger mest tid på når jeg er på arbejde – da jeg synes at tænder er fascinerede at arbejde med. 

Jeg bor med min datter i Herning, samt vores lille malteser, Maggie. Når jeg ikke er sammen med familie eller venner, bruger jeg også meget af min fritid på at stå på wakeboard. 

Simone Berg
Læs mere om Simone

Mie Ramdal

StillingAut. Veterinærsygeplejerske
Mie Ramdal
Om

Jeg blev færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i 2021.

Jeg synes at det er vildt spændende at arbejde med dyr, og har altid vidst at det var det jeg skulle. Jeg synes det er enormt vigtigt at dyrenes får den rigtige behandling, og er rigtig nørdet når det handler om at sørge for at det enkelte dyr får den helt rigtige pleje, især i forbindelse med operationer og bedøvelse.

Mie Ramdal
Læs mere om Mie

Sandra Impgaard Boisen

StillingAut. Veterinærsygeplejerske og Fagveterinær sygeplejerske i anæstesi
Sandra Impgaard Boisen
Om

Jeg er uddannet Veterinærsygeplejerske i 2010, og har efterfølgende arbejdet flere forskellige steder i Danmark, men også en periode i England. Her fik jeg for alvor interessen for især anæstesi og monitorering. Siden har jeg har taget flere kurser indenfor området, og senest har jeg i 2021 fået overbygningen Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi. Jeg brænder for at hjælpe vores patienter bedst muligt igennem en narkose og evt. operation, med færrest mulige bivirkninger og smerter efterfølgende.

Til dagligt bor jeg sammen med min mand, 2 børn og vores Staffordshire Bullterrier, Billie. Vi elsker at rejse, og opleve naturen og kulturen i udlandet.

Sandra Impgaard Boisen
Læs mere om Sandra

Sara Christensen

StillingAut. Veterinærsygeplejerske og Cat Advocate
Sara Christensen
Om

Jeg blev færdig med uddannelsen som veterinærsygeplejerske i 2021, og har undervejs taget kursus i ”Catfriendly Clinics”. Jeg har altid haft vidst at jeg ville arbejde med dyr, da jeg er vokset op på en gård hvor vi havde køer, heste, får, hunde, katte og høns – og hvad der ellers hører til. Men jeg vidste først rigtigt at jeg skulle være veterinærsygeplejerske efter at jeg blev frivillig hos Dansk Dyreværn. Jeg elsker at være med på operationsstuen, og sørge for at processen forløber så godt som muligt og at dyret har det godt når det er under narkose. Og så er det bare spændende hvor mange ting man kan opnå med en operation.

 Hjemme har jeg lige nu ingen kæledyr, men jeg drømmer om den dag hvor jeg kan få en kat eller en hund – eller måske begge dele!

Sara Christensen
Læs mere om Sara

Jeanette Ahrndt Schaldemose

StillingAut. Veterinærsygeplejerske
Jeanette Ahrndt Schaldemose
Om

Jeg blev uddannet som veterinærsygeplejerske i 2006, og har gennem årene arbejdet både med smådyr og heste. Jeg elsker at være med hele vejen rundt om patient og klient, dvs. lige fra samtalen i telefonen, mødet i skranken, deltagelse i behandling eller operation, pleje og opvågning, og til sidst hjemsendelse.

Derfor er Ikast Dyreklinik, hvor jeg arbejder til dagligt, det helt rigtige sted for mig.

 

Jeg bor i Låsby med min mand og to børn, samt vores kat Sylvester. Derudover har jeg min hest Cooper, som jeg nyder at ride en tur på.

Jeanette Ahrndt Schaldemose
Læs mere om Jeanette

Line Rask

StillingAut. Veterinærsygeplejerske
Line Rask
Om

Jeg er veterinærsygeplejerske, og blev færdig med uddannelsen i foråret 2022. Jeg brænder for hele paletten og de mange hatte man har på som VSP, men særligt operationer, adfærd og eksotiske dyr er noget som interesserer mig meget. Jeg tilbyder også hvalpeprogrammer på klinikken, så vi får nogle trygge dyrlæge-elskende hunde på besøg i fremtiden.

Jeg er bosat i Århus med min springer spaniel, to heste, kæreste og bonusdatter. Vi er alle glade for udelivet, og nyder oplevelser i naturen året rundt.

Line Rask
Læs mere om Line

Chelsea Paton

StillingAut. Veterinærsygeplejerske og Cat Advocate
Chelsea Paton
Om

Jeg hedder Chelsea og blev færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i 2021 ved Dyreklinikken Bergen Vest i Norge, hvor jeg også var elev.

Jeg rejste tilbage til Danmark i april 2022 og har været ansat på Dyrehospitalet Heden siden maj. Jeg har en stor interesse for tandbehandling, tandpleje og adfærd hos hunde og katte.


Jeg bor i Herning og har desværre ingen kæledyr nuværende, men håber i fremtiden både at få en hund og en hest.

Chelsea Paton
Læs mere om Chelsea

Siri Lianna Groth Nielsen

StillingAut. Veterinærsygeplejerske
Siri Lianna Groth Nielsen
Læs mere om Siri

Sabrina Miller

StillingAut. Veterinærsygeplejerske
Sabrina Miller
Læs mere om Sabrina

Tinna Gudiksen

StillingFysioterapeut og Fysiologisk hundemassør
Tinna Gudiksen
Om

Jeg blev uddannet human fysioterapeut i 2014, og har flere års erfaring fra kommunal genoptræning og rehabilitering samt arbejde på privat klinik. Jeg har altid været utrolig glad for dyr, og synes at det kunne være rigtig spændende at arbejde med fysioterapi til hunde, og valgte derfor at tage uddannelsen som hundefysioterapeut. Hunde har altid været en stor del af mit liv og jeg elsker at kunne gå på arbejde hver dag og hjælpe, samt gøre en forskel for hundene igennem fysioterapi og massage.

Derhjemme har jeg en kat, Charlie og en meget madglad labrador, Mason. I fritiden holder jeg meget af at komme ud i naturen både på gå-ben og cykel.  

Tinna Gudiksen
Læs mere om Tinna

Gunilla Illeman Stecher

StillingVeterinærsygeplejerske elev
Gunilla Illeman Stecher
Om

Jeg er elev her på Heden siden september 2021. Siden jeg var helt lille, har jeg altid haft et stort dyrehjerte, og et ønske om at hjælpe til hvor jeg kan. Drømmen er at gøre en oplevelse ved dyrlægen til en tryg og god oplevelse, for både ejer og kæledyr. Jeg er rigtig kattedame med stort K, og har derfor en øget interesse for - og stor kærlighed til - alle katte.

Jeg kommer fra – og bor i – Århus, hvor jeg har både kæreste og min egen kat, Mocca, som jeg elsker meget højt. I min fritid nyder jeg at ses med venner og familie, og en aften på sofaen med en god film eller serie er et stort hit. Desuden elsker jeg at fiske, og gør det gerne så tit som muligt!

Gunilla Illeman Stecher
Læs mere om Gunilla

Cecilie Kilsholm

StillingVeterinærsygeplejerske elev
Cecilie Kilsholm
Om

Jeg er uddannet laborant og vet. sygeplejerske elev med stor interesse for laboratoriearbejde. Jeg har altid drømt om at arbejde med dyr, og går højt op i dyrenes velfærd.

Hjemme bor jeg sammen med min labrador, Abbie, som elsker når vi går til hundetræning sammen.

Cecilie Kilsholm
Læs mere om Cecilie

Leana Juul Andersen

StillingVeterinærsygeplejerske elev
Leana Juul Andersen
Om

Jeg er veterinærsygeplejerske elev hos Dyrehospitalet Heden. Jeg er vokset op på et nedlagt landbrug, omringet af dyr i alle afskygninger. Derfor har jeg også en bred interesse for alle slags dyr, på nær edderkopper, som jeg virkelig elsker at nørde med i mit job.   

Jeg bor sammen med min kat, Lilli, som jeg tog til mig da hun var ganske lille og var blevet forladt af sin mor. Og sammen deler vi tilværelsen med min søde kæreste.

På billedet har jeg fået besøg af min (fars) labrador, Balou.

Leana Juul Andersen
Læs mere om Leana

Maja Ulsøe

StillingVeterinærsygeplejerske elev
Maja Ulsøe
Om

Jeg er elev her på dyrehospitalet, hvor jeg skal arbejde under min uddannelse til veterinærsygeplejerske. Jeg vil skiftevis være på skole og her på stedet, hvor jeg er at møde i skranken og i telefonen, når jeg ikke bliver lært op i andre spændende opgaver.

Det har altid interesseret mig at arbejde med dyr, og jeg ønsker at give alle dyr den bedst mulige behandling og omsorg, noget jeg mener er alle dyrs ret. 

Maja Ulsøe
Læs mere om Maja

Christina Rossau

StillingAkademisk medarbejder
Christina Rossau
Om

Jeg er uddannet akademiker, stor dyreelsker – undtagen edderkopper - og selverklæret kattedame. I det daglige liv på dyrehospitalet fungerer jeg som blæksprutte, problemknuser og Praktiske Gris, og sysler med alt fra marketing til vagtplanlægning. Jeg nyder at arbejde på et dyrehospital, og deler gerne gavmildt ud af klap og kæl til (næsten) alle slags dyr i forbifarten, når jeg suser rundt på Heden og løser opgaver.

Privat deler jeg tilværelsen med katten Eigil, som, hvis han selv skal sige det, er den dygtigste, modigste og farligste kat i vores rækkehuskvarter – omend han oftest er det fra sofahøjde. Man skulle jo nødigt overanstrenge sig.

Christina Rossau
Læs mere om Christina