Grundlagt i 2020 - med erfaring siden 1986

Tanken om Dyrehospitalet Heden startede på en cykeltur i det midtjyske hedelandskab.

Ophold i naturen giver altid god energi og tid til tanker. Det var også tilfældet, da dyrlægekollegerne Lars Jørgensen og Svend Kirkeby mødte hinanden på en cykeltur på Heden - en af Danmarks smukkeste naturområder med et rigt dyreliv.

Dengang var Lars ejer af Dyrehospitalet Midtvest sammen med Morten Bentsen fra Ikast Dyreklinik, og Svend var ejer af Dyrenes Lægehus sammen med Anette Duelund. 

De to dyrlæger faldt i snak omkring deres praksis. Det blev en god snak. Og de første tanker om et fælles dyrehospital var delt. 

Samme mennesker. Nye ambitioner. 

Der har siden været mange gode snakke på tværs. Det var tydeligt fra starten, at de alle fire havde et ønske om at drive og udvikle deres dyrlægegerning til et nyt niveau - uden at slippe deres ståsted. 

"Vi er ikke typerne, der råber højt om hverken vores kompetencer eller ambitioner. Det betyder ikke, at vi ikke har nogen. Tværtimod. Vi har blot fødderne godt plantet i den jyske hede og den jyske mentalitet. Derfor har vi også valgt dette navn. Det signalerer vores rodfæste og vores fælles identifikation." 

Velkommen til Dyrehospitalet Heden.

Anette, Morten, Svend og Lars 

 

Vil du vide mere om os?